GİRESUN / ÇANAKÇI - Çanakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuzda görevlendirme olarak müdürbaş yardımcılığı yapan Hüseyin DUYAR 01.11.2023 tarihinde yine kurumumuz bünyesine kadrolu müdürbaş yardımcısı olarak atanmıştır. Kendisine görevinde başarılar dileriz.

Kas

Çanakçı Kayserili Hacı Seyit Burhan TÜRKMEN AİHL'de müdürbaş yardımcısı iken okulumuza okul müdürü olarak atanan Muhammet BALTÜRK 01.11.2023 tarihi itibariyle görevine başladı. Hayırlı olmasını diler, görevlerinde başarılar dileriz.

Kas

"Öğrencilerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi İşbirliği Protokolü" kapsamında Çanakçı Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından ilçemiz öğrenci, öğretmen ve servis şoförlerine okulumuz konferans salonunda trafik eğitimi verilmiştir.

May

Çedes projesi sorumlusu Almanca Öğretmenimizin Selime Mehdi öncülüğünde okulumuza atık pil kutusu kazandırldı. Kendisine bu güzel etkiliğinden doalyı teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Öğrencilerine İlimiz Giresunun tanıtım videosu izletilerek ilimizin tanınması kapsamında bilgilendirme yapıldı.

May

23 Nisan Münasebetiyle Ana Sınıfımızda Kitap Okuma Etkinliği Yapıldı. Okul Öncesi Öğretmenimiz Özge Uzun'a ve Almanca Öğretmenimiz Selime Mehdi'ye bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.